Ocenená škola

Gymnázium J.B.Magina sa nachádza v meste Vrbové, približne 10 km od Piešťan. Sme jediné bilingválne gymnázium v Trnavskom kraji s ruskou a anglickou formou štúdia, čo znamená, že študenti študujú odborné predmety prírodovedného a humanitného zamerania v ruskom alebo anglickom jazyku. Na škole momentálne študuje približne 200 študentov. Študentom ponúkame nielen kvalitné vyučovanie v cudzích jazykoch, ale snažíme sa ich viesť k samostatnosti, kreatívnemu mysleniu a k pochopeniu podstaty aktívneho občianstva. Nebyť ľahostajní k veciam, ktoré sa dejú v mestách, obciach, v ktorých trávia väčšinu svojho času.

Škola získali ocenenie "Škola, ktorá mení svet" vďaka rôznym dobrovoľníckym aktivitám, ktoré aspoň svojou troškou prispievajú k rozvoju spoločenského života miestnych komunít a aktívneho občianstva mladých ľudí v našom meste. Študenti sú zapojení do organizovania miestneho dramatického festivalu v spolupráci s mestom Vrbové, environmentálneho projektu Zelená škola, Ja Slovensko – rozvíjanie podnikateľských zručností, dobrovoľníckych aktivít v rámci titulu "Škola, ktorá mení svet".

Kontakt: www.gvrbove.sk, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Kompletný projekt a fotografie