Ocenená škola

Stredná odborná škola (Sládkovičova 2723/120, Snina) poskytuje vzdelávanie pre žiakov v študijných odboroch ochrana osôb a majetku, dopravná prevádzka a spoločné stravovanie, v učebných odboroch kuchár a autoopravár mechanik a pomaturitnom špecializačnom štúdiu daňové služby. Súčasťou školy je školský internát, ktorý má vlastnú spoločenskú miestnosť, internetovú študovňu vybavenú notebookmi.

Od roku 2019 študenti Strednej odbornej školy pod vedením pedagogických zamestnancov pomáhajú mladým ľuďom, ktorí sú zdravotne znevýhodnení. Títo mladí ľudia sú klientmi denného stacionáru Charitného domu sv. Štefana v Snine. Študenti Strednej odbornej školy v okolí Charitného domu pravidelne udržiavali a starali sa o úpravu prostredia. Vykonávali kosenie trávy, hrabanie lístia, úpravu živého plota a kompletného odvozu a likvidácie biologického odpadu. 

Kontakt: http://zsssnina.edupage.sk,Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Kompletný projekt a fotografie